Wednesday, August 25, 2010

PEMBINAAN AL TAHFIZ BAYU SYAHADAH RANAU KG BONGOL SABAH

SUMBANGAN..

Seperti yang telah aku beritahu pada minggu sudah setiap belian yang terjual dalam blog aku nie RM 10 akan di ambil dari setiap jualan untuk tujuan amal dan pada hari ini aku sumbangkan sebahagian wang hasil dari pembelian anda semua..untuk pembinaan "Al Tahfiz Bayu Syahadah Ranau Kg Bongol Sabah". Pemberian nie telah di sampaikan oleh isteri aku sendiri di Menara Dayabumi pada uztaz Nazrey (Raihan)..atau sekiranya hangpa hendak membuat sumbangan peribadi bolehlah melayari blog beliau di nazreytahfizsyahadah.blogspot.com

Terima kasih pada anda yang membeli barangan yang aku juai dalam blog "eisantique" nie semoga sama-sama kita dapat menafaatnya..dunia akhirat insyallah..!

Majalah Gelanggang Film For Sale RM

Majalah Gelanggang Film untuk di jual RM, condition cantik. Keluaran bilangan ke 13. Menarik bagi yang mengemari nya.


SOLD !


SOLD !


SOLD !

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 dan setiap item yang terjual RM 10 akan di ambil dari hasil jualan untuk tujuan amal. (NO SMS PLEASE).

Majalah Bintang For Sale RM

Majalah "BINTANG" untuk di jual RM, condition seperti yang di lihat. Menarik bagi yang mengemarinya.

SOLD !


SOLD !


SOLD !

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 dan setiap item yang terjual RM 10 akan di ambil dari hasil jualan untuk tujuan amal. (NO SMS PLEASE).

Tea Set For Sale RM 100

Tea set untuik di jual RM 100, condition cantik dan bersih. Menarik untuk hiasan anda.
Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 dan setiap item yang terjual RM 10 akan diambil dari hasil jualan untuk tujuan amal. (NO SMS PLEASE).

Set Cawan For Sale RM

Set cawan untuk di jual RM, condition cantik dan bersih. Menarik untuk lengkapkan set anda.

SOLD !


SOLD !


SOLD !

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 dan setiap item yang di jual RM 10 akan diambil dari hasil jualan untuk tujuan amal. (NO SMS PLEASE).

Set Cawan For Sale RM 40

Set cawan untuk di jual RM 40, condition seperti yang di lihat. Keluaran japan.
Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 dan setiap item yang di jual RM 10 akan di ambil dari hasil jualan untuk tujuan amal. (NO SMS PLEASE).

Cawan For Sale RM

Cawan untuk di jual RM, motif bunga sakura. Itu saja yang ada. Condition cantik.


SOLD !


SOLD !

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 dan setiap item yang dijual RM 10 akan diambil dari hasil jualan untuk tujuan amal. (NO SMS PLEASE).