Thursday, April 1, 2010

Tin Hacks For Sale RM 200

Tin hacks untuk di jual RM 200, mak ooii...! harga macam tak nak juai..macam tu lebih kurang nya kalau hangpa tengok. Condition tin hacks nie memang cun bukan trik gambak aku ambil..ini betoi2 kejadian..bukan coobaann..! Tentu blogger pinggan mangkuk ter tanya2 apa dah jadi dengan blog aku nie seminggu 2 nie asyik2 tin botoi..botoi tin..tak dak barang lain kar..sikit hari lagi aku pun jadi ke**** botoi gamak nya. Barang2 untuk hangpa belum ada lagi tup2 keluak set kelapak lagi baru hangpa tau..!

Ok ! tin hacks ini keluaran 60an mungkin juga pertengahan 60an sebab dah di keluarkan di Msia. Bagi pengemar tin kalau hangpa perasan tin hacks yang sama tapi keluaran england. Tin itu dulu keluar, baru tin yang nie ada. Beberapa tahun sudah tin hacks berwarna oren nie antara yang paling 'koman" boleh dapat berbanding dengan tin hacks perasa atau warna lain memang susah dapat jangan kata nak dapat yang cantik yang karat pun belum tentu boleh dapat.

Pada aku...tin hacks adalah benda wajib atau benda asas perlu ada pada collectors tin kalau tidak tak cukup syarat..! ibarat makan tak berlauk..ataupun bagi blogger pinggan mangkuk ibarat ada tureen banyak tapi tak dak tureen kelapa hahaha..jangan marah..!

Condition tin ! tidak berkarat hangpa boleh guna letak gula2 dalamnya..tin nie aku ada xtra jadi boleh la juai dan berkongsi minat pada sapa2 yang belum ada..Harga macam aku habak tadi harga mas kahwin nya rm 200 serba serbi tak boleh kurang..! Kalau harga nie mengarut hangpa jangan beli buat habis duit jer..!Bottle For Sale RM 50


Botol coke untuk di jual RM 50, keluaran khas sempena world cup germany 2006. Botoi ni berbentuk bola material plastik kalau kaca lagi cun !. Botoi nie aku kirim pada kawan yang p tengok bola di germany time tu..bukan aku p beli kat sini..tak percaya..! tak apa lar sini pun boleh dapat yer dak..! Asal botoi nie memang ada ayak aku lar p bagi perabih..! saja nak try coke germany..memang tak sedap tak ada gula..nampak sangat kita di Msia nie melantak gula banyak..terutama kalau sapa2 dok minum coke ! tahniah cepat la dapat kencing manis.Imej dengan lebih dekat lagi.Bagi yang berminat sila call bila-bila masa ditalian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).