Sunday, January 31, 2010

SALAM KECERIAAN DI PAGI AHAD..!

Salam keceriaan dipagi ahad yang indah buat rakan2 blogger semua. Sepanjang minggu bertungkus lumus mencari barang2 lama untuk tatapan dan kepuasan anda semua dan juga demi untuk meneruskan hidup menyara keluarga dengan mencari rezki jual barang2 buruk ni kata pada sesetengah orang sinis pada aku.


Pada kawan2 di luar sana akan aku cuba cari barang2 yang diperlukan oleh anda untuk melengkapkan koleksi walau pun tak semua aku boleh carikan tapi insyallah akan ku cuba sebaik mungkin. Tanpa anda sebagai pembeli siapa la aku sebagai penjual.


Terima kasih diatas sokongan anda terhadap blog EIS ' antique ini.

Wassallam.........

Pemandangan Gunung Ayam Kelantan

Keris For Sale RM 800Keris untuk dijual RM 800, ini bukan keris repro yang dok berlambak di pasaran antik kita ni, kalau tak silap aku ini keris semenanjung usia pertengahan kalau betul la aku pun tak berapa mahir bab2 keris.. aku tau juai jer, kalau2 tersilap info maaf noo..!Hangpa tengok la sendiri. Layannn...!Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian mesra 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Creamer Nikko For Sale RM 30Creamer nikko untuk di jual RM 30 menarik untuk hiasan atau sebagainya dan di bawah imej lebih dekat lagi.Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian mesra 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Tandok Rusa For Sale RM 180


Apa natang nie..! tandok rusa la..! benda ni pun aku juai tapi ni bukan hak baru aku p buru kat hutan ! ni lama punya tandok rusa. Kalau perasan filem melayu kita mesti ada tandok rusa ni kat dinding buat gantung baju "perdekar mustar" . Harga pasaran antik kita ada juga sampai mencecah 1k bergantung pada saiz.

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian mesra 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).