Friday, May 14, 2010

Botol Codd For Sale RM 400

Botol codd atau botoi guli untuk di jual RM 400, (harga mampos), nak pinjam kata2 blogger "Hobi En Mat" katanya semalam "apa dapat minggu lepas "? hari nie kata aku "apa dapat ini minggu"? haaha..! sudah tentulah botoi codd yang ada keluaran nya di Malaya. Botoi codd jenama "Doc Cheng's sekitar 1900 - 1920 kalau betoi lar ! tentu ahli2 botologi lebih arif tentang tarikh lahir botoi nie atau pun kena rujuk sahabat aku Prof botologi "saudagar tersohor" dia tentu lagi maklum dak gitu proff..! Botoi Doc Cheng's nie nak kata rare tak berani pulak takut ahli2 botologi ada bersepah di rumah. Tapi yang best nya tentang botoi nie..made in india tapi jenama nama cina...Condition botoi nie cun !

Walau pun aku nie bukan collector tegar botoi seperti rakan2 ahli botologi yang lain tapi ada sikit2 botoi pun dah kira ok jugak ! boleh la aku kena kan konsep yang aku terapkan di kedai kalau tiada siapa yang berminat atau memang tak berani harga mengarut aku taruk..hahaha..!

Botoi Doc Cheng's nie baru 2 hari sudah aku dapat tak payah p jauh2 buang duit, buang masa buang tenaga, buang segala buang la senang ceta...botoi sampai depan rumah memang betoi lar kata "saudagar tersohor" kalau rezki tidak ke mana.


Botol Susu Nestle For Sale RM 120

Botol susu nestle untuk di jual RM 120, bagi pengemar botoi2 susu lama pasti sudah ada kan botoi susu jenama nestle nie. Condition cantik cuma puting tu dah keras macam batu...!Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616. (NO SMS PLEASE).

Tin Rokok Virginia For Sale RM 40

Tin rokok virginia untuk di jual RM 40, condition cantik tidak berkarat tulisan dan gambak pada tin masih jelas lagi....nie baru betoi ! gambak tin rokok virginia bukan p lukis atas besi bonet kete bikin enamel sign..jaja sana sini 30 tahun akan jadi rare kata seorang badut..! kesian kesian..

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616. (NO SMS PLEASE).

Tin Rokok Torchlight For Sale RM 40

Tin rokok torchlight untuk di jual RM 40, condition cun ! tiada karat atau berkarat..jika di susun dan bersesuaian dengan showcase nya pasti lebih menarik lagi.
Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616. (NO SMS PLEASE).