Saturday, March 20, 2010

Opener For Sale 60


Opener FN untuk di jual RM 60 limited edition, antara opener terawal keluaran fraser & neave below 40s kalau tak silap aku lar..otai2 di luar sana lagi arif..! aku agak sahaja kalau silap jangan marah noo..Opener FN atau lebih tepat lagi barang2 FN nie pun cukup ramai collectors nya maklum la FN bertapak di Malaya ni pun dah seratus tahun lebih..depa sendiri pun tidak ada inisiatif untuk buat muzium produk2 FN dari mula hingga sekarang tentu ramai collectors teruja termasuk la aku, walhal produk2 FN antara yang mendapat permintaan tertinggi dalam market Malaya mahupun dunia lebih2 lagi bab botoi2 aerated water..Tapi opener nie kalau hangpa bernasib baik boleh lagi dapat dengan harga yang murah pada penjual yang tak tau..Kalau pada aku masalah sikit la..Tapi apa2 pun tepuk dada tanya la budget anda.
Tulisan Fraser & Neave Ltd jelas kelihatan.Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Cigarettes Tin For Sale RM 20Tin rokok untuk di jual RM 20, bagi pengemar tin rokok atau yang baru2 nak berjinak collect tin rokok boleh la ini di jadikan permulaan kalau hangpa terus nak cari yang special susah la sikit sebab banyak pada tangan collectors. Dulu 8 tahun sudah boleh lagi nampak la ni aku sendiri pun payah nak jumpa spesis tin rokok yang special.Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Tin Coke For Sale RM 10

Tin coke untuk di jual RM 10, keluaran 2006 world cup germany khas bagi pengemar barangan coke. Nak cerita banyak2 tak reti tapi tin2 coke semacam ini walaupun baru tetapi ada juga peminat nya yang tersendiri dan harga pun anda masih boleh miliki . Blogger otai "cik kamil punya hobi" tau la bab2 coke nie..hangpa yang minat pasal coke boleh refer cik kamil...dia nie dah sampai tahap fobia pasai coke nie..
Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

EP For Sale RM 80Piring hitam (EP) untuk di jual RM 80, keluaran parlophone. Condition masih elok dan boleh di mainkan lagi tidak "jumping". Nyayian saloma, khas bagi collectors rekod yang belum ada. Harga..! bagi sapa2 yang tidak collect rekod mungkin terkejut piring bodoh macam ni pun sampai 80 ! Hanya collector rekod saja yang tau..Pada collectors rekod di luar sana ingin aku ingatkan bila hangpa beli hangpa sendiri yang dah buat keputusan untuk beli dengan harga yang semacam itu..jangan dah lepas beli dok kata tersilap beli mahai..! jangan jadi macam seorang collector rekod beli LP sheila majid "LAGENDA" rm 350 kat aku bila sesak nak guna duit nak juai tak boleh..pas tu dok jaja aku juai mahai..time beli tak sedar diri..! apa punya spesis collector pun aku tak faham..Mengandungi lagu-lagu seperti "di bawah sinaran bulan purnama dan sampaikan salamku".Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).