Monday, April 12, 2010

MAKLUMAN

Buat pelanggan dan kawan2 serta para blogger yang di hormati. Mulai dari hari ini pada setiap posting baru yang aku buat akan di masukkan sekali barang2 yang sebelum ini pernah aku posting dalam blog tetapi dengan harga yang berlainan sudah tentu jauh lebih murah mak bonda oii..!

Tujuan aku buat begitu bukan pasai aku 'sengkek" jangan salah faham ! iaitu dengan tujuan agar cepat aku clear kan barang2 yang ada senang aku nak masuk barang baru. Soal aku untung rugi hangpa jangan peduli.! aku ada strategi sendiri. Kadang2 aku hairan ada sstengah peniaga sibuk dok kata satu2 barang contoh lebih kurang begini la.." oii set kelapa tu boleh juai ribu tuuu..complete set kurang2 3 ribu ! " soal nya sekarang bila dan siapa yang nak beli 3 ribu tuuu ? berjanggut lar hangpa tunggu..bak dialog dalam filem madu 3 " berapa lamaaa..! setahun 2 tahunn..! buat selama lamanyaa kandaa..!".

Hangpa perasan tak ! sejak mula blog aku nie sampai ke hari ini setiap hari aku posting barang2 yang berlainan kecuali sekali sahaja aku tak posting barang itu pun sebab ada urusan. Ada sapa berani buat..! Barang satu gudang pun boleh habis posting kalau tiap2 hari bukan semua juai !

Jadi di sini bagi sapa2 yang rasa harga tu murah jangan tunggu lagi terus call dan pada sapa2 rasa boleh dapat lagi murah daripada aku punya harga jangan buang masa baca blog aku nie dan satu lagi aku nak habak setiap barang yang pernah aku posting dulu akan di letakkan perkataan (ULANGGAN) bermakna pernah posting dulu lar..senang hangpa jugak..kalau tidak ada perkataan tu..kira posting terbaru..

Sekian harap maklum.

Kad Jadual Waktu For Sale RM 20

Kad jadual waktu untuk di jual RM 20, melihat pada kad jadual waktu nie tentu kawan2 kaki botoi pernah lihat atau pernah guna dulu bukan..! Kad nie belum di gunakaan lagi dan aku ada banyak xtra kad nie semua condition cantik. Mungkin mengembalikan nostalgia.Bagi yang berminat sila call bila-bila masa ditalian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Bottle Rugby For Sale RM 50


Botol rugby untuk di jual RM 50, keluaran Fraser & Neave 90an condition seperti yang anda lihat. satu lagi koleksi botoi yang harus di miliki untuk melengkapkan set anda.Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).