Sunday, March 7, 2010SALAM KECERIAAN AHADSedar tidak sedar sudah 1 bulan lebih blog aku ni sudah beroperasi dan sambutan yang di berikan amat di luar jangkaan, ini semua atas hasil sokongan anda yang tidak putus2 di luar sana samada yang membeli atau tidak, yang mengunjungi blog aku ni, yang memberi komen membina dan sebagainya...terima kaseh aku ucapkan dan aku akan cuba mencari barang2 samada di pesan atau sebaliknya dengan sebaik mungkin dan sudah tentu harga yang amat2 sangat memainkan peranan walau apapun terima kaseh kerana kebanyakkan anda memahami situasi aku mencari barang burok ni..!

Hendak melayan semua kehendak anda sudah tentu tidak dapat aku penuhi semuanya, mintak maaf kalau2 ada yang berkecil hati atau mungkin juga ada yang merajuk dan marah. Aku cuba apa yang termampu itu sahaja. Bagi pandangan aku dalam dunia antik ni..kalau kita berkendak kan sesuatu barang dan kita dah nampak barang tu jangan tunggu lama terus sambar..atau kalau dalam blog terus call jangan dok sms atau email situ hangpa semua dah rugi masa untuk dapat kan barang, sudah nya "mak bonda" lain yang kebas. Aku habak ni atas pengalaman aku mencari barang2 ni la.

Satu lagi aku nak habak pada anda semua barang2 yang aku posting setiap hari tidak di booking dulu sebelum posting itu style aku..mungkin sesetengah blogger ada buat macam tu..bila posting barang terus dah ada perkataan 'booked". Pada pandangan aku untuk bagi adil pada semua pembeli hangpa kena guna istilah "pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat" jadi adil la untuk hangpa semua cuma kena cepat aje la dan time aku posting barang tidak tentu jadi di situ hangpa mungkin ter tunggu2 sampai satu hari sorang bukak blog lebih 10 kali. Kenapa aku buat macam tu ! sudah tentu ada strategi aku tersendiri itu sahaja.

Akhir kata dari aku terima kaseh sekali lagi di atas sokongan anda semua.

Enamel Sign For Sale RM 500


Enamel sign navy cut cigarettes untuk di jual RM 500, condition seperti apa yang hangpa lihat, "apa yang pentinggg.." originall..! bukan lukis atas metal atau ada yang berkata "art" atas metal. Pada aku biak p berkarat asal sign tu asli tak payah nak tunggu 30 tahun nak jadi RARE sekarang sign koman macam ni pun dah ada harga..Kalau hangpa boleh dapat murah lagi..! jangan tunggu baik ada daripada tidak ada..jangan buang masa hangpa dengan sign aku ni..khas bagi peminat signboard sahaja.Bagi yang berminat sila call aku bila-bila masa di talian mesra 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Tin Talcum For Sale RM 40


Tin talcum untuk di jual RM 40, khas bagi peminat tin keluaran terkenal suatu ketika dahulu caw & gate england, menarik untuk dekorasi anda.Imej dari pelbagai sudut.


Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian mesra 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).