Saturday, February 20, 2010

PERHATIAN !

Buat pertana kali nya hari ini tiada posting terbaru sebab aku ada urusan lain tak sempat nak masuk kan barang2 dan untuk pengetahuan hangpa semua bnyk aku dapat maklum balas pasal set yang aku juai semalam ada yang memuji, ada yang berminat tp mungkin budget tak cukup dan tidak kurang juga seperti tidak berpuas hati atau mungkin juga ada yang merajuk.

Sekali aku bagi tau untuk pengetahuan hangpa semua set ini aku beli pada seorang collector dan sudah semesti nya hrg di jual pada aku tinggi bukan sedikit modai aku pun dah main ribu jugak, jadi sudah tentu aku perlu juai set ini secepat mungkin. Ada yang bertanya kenapa tidak jual satu2 lebih bagus. Ya..! betul lebih aku boleh dapat untung tapi seperti aku habak tadi aku perlu juai set ini secepat mungkin sebab modai memang tinggi pada aku bukan semua seller berani ambil risiko macam aku ambil kalau boleh semua seller nak beli murah giler jual berganda untung itu tak boleh nak salahkan seller itu hak masing2.

Jadi pada aku... pada yang berminat dan tak dapat apa di hajati ber sabar ada rezki tidak kemana aku sendiri pun kalau boleh tak nak juai sampai beribu tapi tak boleh buat apa bergantung pada aku dapat sebab itu semalam dalam posting aku habak "tepuk poket korek2 la duit"

Sekian, wassallam.