Friday, March 19, 2010

Cigarettes Tin For Sale RM 30Tin rokok untuk di jual RM 30, tahun 50an dan 60an menarik untuk hiasan berkonsep kopitiam atau sebagainya.


Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Enamel Sign For Sale 1500


Enamel sign untuk di jual RM 1500, harga tetap jenama rokok embassy england 40s kalau tidak silap aku, besarrrr punyaaa..! original sign untuk pasaran Malaya, saiz aku tak boleh bagi details kat sini sebab ramai sangat lahabau yang buat repro signboard2 lama ni guna besi belakang bonet kereta punya body..jahanam punya lahabau..! Condition seperti apa yang hangpa lihat. Gambak di sebelah kanan tu bukan dah patah tapi terlindung dek benda lain malas aku nak alihkan bukan kecik2 anak..besarrr..punyaaa..!. Enamel sign nie aku ada 2 jadi yang nie boleh juai. Aku punya..! dah tentu lagi ok condition dari yang ini kasi upgred lar yob..! Aku nasihatkan kaki2 yang main signboard atau yang baru2 nak ber jinak2 dalam dunia signboard kalau nak cari yang murah hangpa kena cari sendiri lar kalau bernasib baik memang boleh dapat percaya la cakap aku nie atau pun hangpa boleh order terus art atas metal hangpa nak lukis lin dai (iklan pepsi cola) dengan hangpa duduk sebelah pun boleh di buatkan...ipo mali pnya..30 tahun lagi akan jadi RARE ! kesian kesian... Saranan aku nie bagi yang baru main la..kalau otai signboard setakat sign burok aku ni..! depa tak pandang. Bak kata otai malayaayerlamenet pun "p jahanam la dengan signboard aku nie"