Saturday, May 8, 2010

Hiasan Katil Lama For Sale RM

Hiasan katil lama untuk di jual RM, motif bunga dan menggunakan benang 'kelinkan" biasa nya di gunakan di negeri Selangor juga terdapat pada negeri2 lain di Malaya nie..Condition cantik ukuran panjang lebih kurang 5 kaki untuk hiasan tepi katil di bahagian atas..Menarik untuk di buat hiasan katil atau boleh juga di framekan sebagai hiasan.


SOLD !


SOLD !


SOLD !


SOLD !


SOLD !

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616. (NO SMS PLEASE).

Tin MiloTarik For Sale RM 90

Tin milo tarik " semoga makmur sentiasa" untuk di jual RM 90, nie bukan milo tarik nie milo karat nama nya hahaha..! nie la kalau dah kemaruk.. tin karat pun aku hentam jugak. Tin nie sebenarnya tiada dalam koleksi aku sebab tu karat pun aku sapu tapi kali nie dah ada pengganti nya tin yang sama aku dapat lagi cantik condition daripada tin milo nie..upgrade ! lar kawan baru syok..! jangan semua nak simpan ajer..la nie tin cash register harga pasaran pun boleh cecah sehingga RM 180 bergantung pada condition jangan terkejutt..!

Tin karat nie dulu di gunakan untuk letak duit tokey kedai2 runcit di kampung suatu ketika dulu. Seperti pernah aku habak dulu asal aku pegang tin jer sudah jadi harga mas..jahanammm..! Tin milo nie aku beli rm 80 macam tu punya rupa..aduhh..tentu hangpa geleng kepala dengak kan..!


Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616. (NO SMS PLEASE).