Monday, August 2, 2010

Old Malaya Photo For Sale RM 100

Gambar lama untuk di jual RM 100, bersaiz besak..! Condition seperti yang di lihat. Kalau nak di ikutkan minggu nie memang aku banyak dapat gambak2 lama bersaiz besak nie, kebanyakkanya sekitar awal 30an kecuali gambak di bawah nie saja tahun 70an..tapi tak sempat nak N3 dalam blog dah dapat juai dulu di luar blog..Menurut pandangan kawan aku gambak2 lama yang bersaiz besak dan yang terpilih boleh mencecah rm500 sekeping bergantung pada gambak tersebut atau pun sesuatu peristiwa, condition dan beberapa lagi kateria yang perlu di lihat dan di situ terletak nilai harganya. Terima kasih atas pandangan hang..! aku amat hargainya dan dapat serba sedikit panduan dari pandangan yang di beri.

Dalam menjuai barang2 lama nie ada kalanya kita tidak dapat apa yang kita nak walau pun dah depan mata melepas orang lain sapu..! Apa boleh buat nasib la bang..! aku berniaga bukan nak tunggu hangpa datang baru aku keluaq barang..! Kena adil lar ..! mana boleh ikut pintu belakang..! itu aku punya cara berniaga kena lar ikut..suka tak suka, nak merajuk ker nak masam muka dengan aku ker..aku tak boleh buat apa kalau boleh dengan semua orang aku nak berkawan bukan nak cari musoh ! tapiii..jangan sesekali nak petik suiz memang kena lar balik..
Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616. (NO SMS PLEASE).

Old Photo Malaya For Sale RM 150

Gambar hitam putih untuk di jual RM 150, bersaiz besarr punyaa..! Condition seperti yang di lihat tapi ada seorang collector tengok kata nya gambak dah tak berapa jelas..! yea ker..! pinjam ayat kawan aku jap "p jahanamlah.."! macam2 alasan..kalau dah tak dapat tu..

Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616. (NO SMS PLEASE).