Friday, April 2, 2010

Cup For Sale RM 10


Cawan untuk di jual RM 10, nie saja yang aku ada bunga apa pun aku tak tau..! aku rasa set nie pasti menarik dan cantik kalau lengkap. Khas bagi yang menggemari nya.Imej lebih dekat lagi.
Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Tin Cow & Gate For Sale RM 60

Tin untuk di jual RM 60, tin glucose keluaran cow & gate england company yang suatu ketika dulu cukup terkenal dengan produk susu. Glusoce dok ada dalam lagi..boleh la sapa2 nak cuba..! Sebenar nya agak menarik juga kalau dapat tahu sejarah cow & gate nie..sebab banyak produk nya di Malaya dahulu. Saudagar Firdaus malayaayerlamenet mungkin boleh huraikan sejarah nya sebab saudagar nie setahu aku dia memang colect barang2 dari company cow & gate nie..tunggu ajer la entry dia nanti pasti ada yang menarik. Satu lagi koleksi tin yang menarik untuk disimpan bagi penggemar tin2 lama.


Bagi yang berminat sila call bila-bila masa ditalian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Tin For Sale RM 50

Tin untuk di jual RM 50, keluaran Rowntree Mackintosh Limited, York england. Satu lagi tin yang menarik untuk di buat koleksi. Condition cun ! seperti dalam gambak tidak berkarat cuma coklat dalam tin dah tak da..Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).

Bottle For Sale 30

Botol untuk di jual RM 30, jenama "PEETER" di keluarkan di Butterworth Penang, aku tak pasti tahun berapa botoi nie..kaki botoi lebih arif..! Condition seperti apa yang anda lihat. Ber cerita bab botoi nie ter ingat aku semalam seorang collector nie dalam sms nya "tekak naik haus..asyik beli botol dan tin kosong jerrr.." hahaha..gelak aku baca sms dia..Memang cltcr nie dah banyak beli botoi dan tin kat aku...dah tu minat dan hobi dia..! Nasihat aku pada hangpa semua tengok2 la jugak budget kita tu kalau nak membeli. Cewahh..! aku dok nasihat orang aku pun sama jugak kadang2 tak lena tidok nak satu2 barang tu..
Bagi yang berminat sila call bila-bila masa di talian 013-3660616 atau email ke eisantique@rocketmail.com (NO SMS PLEASE).